Crying face Pictures, Images and PhotosWelcome to blog SYEERA's blog .

Friday, April 29, 2011

Menyesal

Okay korang penah tak menyesal beli sesuatu?
Aku dah banyak kali menyesal kalau beli barang.
Terutamanyaa, beli baju. Bhhaha. Mulamula before beli. Lawa lah baju nie.
Balik rumah tengok nd test pakai. Ape macam tak lawa nie? EE.. Buruk pulak aku rase tau.
Pastuh baju tidak akan dipakai dan jadi pekasam di rumah. Bhhahaha.
Selalu kena marah dengan mama. Nak beli baju je. Dah beli taknak pakai.
Hhahhaha. Okay jadinya korang sebelum beli pikir dulu.
Jangan jadi macam aku. Main beli je. Tak pikir panjang. Bhhahaha.

Thursday, April 28, 2011

Buat sparkle cursor dekat blog :) * Credit to Isyaa

1. Dari dashboard > design > add a gadget > HTML/javascript

2. Pada ruangan HTML/javascript, masukkan kod berikut.

<script src="URL JS" type="text/javascript"></script>
Note: untuk URL JS, tukarkan dengan kod berikut mengikut warna sprakle yang anda kehendaki

Biru - https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/biru.js

Hitam - https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/black.js

hijau - https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/lawngreen.js

Ungu - https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/purple.js

Putih - https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/putih.js


Pink - https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/salmon.js

Kuning - https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/yellow.js

Hijau kebiruan - https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/aqua.js

Contoh: jika anda mahu mouse anda dengan sparkle warna biru, kodnya adalah:

<script src="https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/biru.js" type="text/javascript"></script>


3. Apabila sudah masukkan kod, save dan lihat hasilnya..

Senang bukan.?
Selamat mencuba.:)

Wednesday, April 27, 2011

Feverrr (!)

Tadi tak sekolah demam demam. Urghhh (!)
Asyik demam jea aku tahun nie. Hadoiyayaiee.
Doktor dah dapati virus demam aku hari selasa. Dapat MC.  Tapi stilll gegedik nak pegi sekolah.
Takpe takpe pergi sekolah time demam Adib lah jage.
Haha. Padan muke kau kena jage aku yang banyak kerenah nie :)
Daddy Adib kite letih la kite nak dukung bole? Hahahah
Ape aku merepek nie bongok?
Ceh, Adib jum lah nikah dengan aku. Tggu kau keje bapak lame. Kumpul la duit sekolah kau.
Then, datang meminang aku. Bole kan? Hehhe. Bagusss.
Nanti aku sakit kau jage aku. Pastuh nanti kau bole jadi pengganti bantal peluk aku tuh.
Nanti dah cukup je Rm 15ribu kau. Kau btau aku okay. Nanti aku cakap dengan Mama nd Baba aku nak nikah dengan kau.
Ape aku nie weih? Menggatal sangat. Baru 16tahun ye syera oiii. Sibuk nak menikah.
Hhaha. Tapi.. Yang penting aku memang tak sesabar nak menikah dengan Muhammad Adib Bin Yaacob. FULLSTOP (!)

Wednesday, April 13, 2011

Along :)

                                                                      


2nd sweet heart jugak. Abg 1st aku nd anak pertama :) die tegas takot aku dengan die. Macam gimau pulak. Hahha. Kalau pesal belaja jea. Pesal lain tkder la. Wuhuuuu ~ Dalam fb name die (ADDY HAIKALISME) dalam jawi la. Masih bujang. Kak mimie langkah bendul die. Kawin dulu. Along die nie malas nk ade aweks. Die cakap die nk kumpul duit tkpayah couple couple stret kawin je. Baguss :) Hehhe. Die suke kacau aku kalau aku tenga text musti sibuk nk bace text aku. Jadi drebar aku sepanjang mase kemana jua mane mau pergi.  Hahha. Ape lagi erk? Entah la. Tktau laa. Hahhaa. Okay okay dah kematu idea la. Hehehe. Okay la stop sampai sini jee. <3 Sayang along mokkkk. ILOVEYOUU